Sezon grillowanie jest w pełnym rozkwicie. Jeśli myślisz o zakupie grill, będziemy się kierować w swojej krótkiej selekcji i zalecić odpowiedni typ do ogrodu lub patio.
Wiosną w naszej ulicy, zwłaszcza w weekendy, zaczął nieść zapach grilla niecierpliwy, stają się one na grillu jak najszybciej. Ja też tęskni za tę działalność, które w okresie letnim prowadzimy dość często, więc byłem zachwycony, że w sobotę, zgłasza się piękną pogodą.
Również przyjaciele sympatia, więc słowo doprowadziło do drugiego, żona zakupione niezbędne surowce, załadowane mięsa i mnie było przygotowanie grilla po jego spoczynku zimowego. Kupiliśmy go trzy lata temu, nadal służąc dobrze i wierzę, że będzie kontynuowana. Jakość jest po prostu warto.
Różne rodzaje grille - jak poruszać
Nedám na náš gril na uhlí dopustit. Když jsem jej vybíral, měl jsem už jasno, že chci
gril na uhlí.
Elektrický gril jsem nechtěl, ten se hodí hlavně pro lidi, kteří grilují i v uzavřených prostorách nebo v zimním období. Na to já zase moc nejsem, grilování beru jako čistě sezónní záležitost a nemám potřebu klepat se zimou na dvorku, než se maso ogriluje. Taky si říkám, že by mi to pak nebylo zase tolik vzácné, kdybych si nedal tu zimní přestávku.
Co brać pod uwagę przy wyborze grilla- Ile osób będzie kłótnia
- jak często używany grill
- gdzie będzie grill (w ogrodzie, na patio pod pergolą ...)
- jak będzie grill jest przechowywany
- maksymalna kwota inwestycji
| |
Fiński grill, grill gazowy lub grill z wędzarnią?
Inne udogodnienia, takie jak
fiński grilla - nie miałem pieniędzy. Ale gdybym miał ... wygląda bardzo luksusowo, a nawet umieścić je gotować w garnku. Nie podoba mi się gaz z istoty zatem
grill gazu nie wchodzi w rachubę. Ale znowu dla tych, którzy nie chcą czekać, aż się rozpuści grill, jest idealnym rozwiązaniem. Wystarczy nacisnąć przycisk i przygotowanie mięsa można rozpocząć natychmiast. (Oczywiście możemy także warzywa z grilla, ale wiesz, mięso to mięso).
Rozważałam
grill z wędzarnią. Ale naznal myślę, że to już jest znowu bardziej zaniepokojony, jak się przygotować, więc nawet przy czyszczeniu, więc po dłuższym okresie wahania i wewnętrzne wyzwania Mlsného język a lenistwo pozostał na grillu węglowym. Ale grill z wędzarnią, chciałbym zaproponować, na przykład tych, którzy organizują częste i liczne imprezy. Kiedy spotykasz więcej ludzi, z pewnością docenią możliwość wyboru, co po prostu spróbować.
Kurczak z grilla
Ale błądzić. Chciałem napisać o naszych pierwszych prawie letnie grillowanie. Zdecydowaliśmy się na kurczaka. Przyjaciel spojrzał na początku bardzo sceptycznie. "To nie pozwól cały kurczak?" Zastanawiał się. Pewnie tak. Już mamy przetestowane.
Dzięki pokrywie, która jest wyposażona w kratkę, cały kurczak bardzo długo upieczone i suszone. Nawet jakiegoś soku, kładziemy mięso w foliowym patelni. W przeciwnym razie, obroże, mają też bardzo szczęśliwy, że jesteśmy po prostu na samym kraty. (Plastry karkówki są proste ogrilovali też - na niedzielny obiad przydała prawda, już masz pełny żołądek, a potem nie zwracając zbytniej uwagi i zrobiliśmy trochę singe ...).
Kurczak tyle w ciągu około półtorej godziny kilka razy slaw tarcie lub oleju zmieszanego z przyprawami. Soczyste mięso smakowało naprawdę wszystkich: dorosłych, dzieci i koty.